Hjälp med Telenor i Malmö och Lund samt stora delar av Skåne.

  • 4,9 av 5 i kundbetyg
  • Hjälp inom 2-48 h
  • Personlig service
Bild på logotyp från Telenor

Toppbetyg på Google! 4,9 av 5

thumb-up

Professionellt

support

Tryggt

g-check

Pålitligt

Hjälp med Telenor

Vi är din pålitliga installatör när det kommer till hjälp med att installera Telenor i Malmö, Lund och stora delar av Skåne. Oavsett om du är en privatperson som behöver snabb och pålitlig hjälp med din TV, eller ett små- eller medelstort företag som behöver skräddarsydda TV-lösningar, så är vi här för att underlätta din vardag.

Vi hjälper till att installera TV, bredband och telefoni från Telenor. Det kan t.ex vara en ny router från Telenor eller digitaltv box från Telenor.

Högkvalitativ support och service för din TV som går långt utöver det förväntade

Vårt dedikerade team av erfarna tekniker är specialiserade på att erbjuda högkvalitativ support och service som går långt utöver det förväntade. Vi förstår vikten av att ha en väl fungerande och korrekt installerad TV i dagens digitala värld, och vi är fast beslutna att se till att din TV fungerar som den ska.

Vi värdesätter varje kund, och vår målsättning är att leverera hjälp på ett sätt som är både professionellt och tryggt. Vi är medvetna om att IT-frågor kan vara stressande och tidskrävande, och därför strävar vi alltid efter att göra hela processen så smidig som möjligt för dig.

Vi erbjuder hjälp och support med Telenor i bland annat Malmö, Limhamn, Lund, Trelleborg, Vellinge, Bunkeflo, Klagshamn, Skanör, Falsterbo, Skegrie, Höllviken, Åkarp, Lomma, Bjärred, Klågerup, Bara, Staffanstorp, Svedala, Skurup, Oxie, Hörby, Höör, Eslöv, Kristianstad, Stehag, Flyinge och Tollarp.

Vi erbjuder TV & Internet support på följande tjänsteleverantörer

Ofta ställda frågor om vår tjänst TV installation

Här besvarar vi vanliga frågor som våra kunder har angående vår TV instalaltion tjänst.

Ja. Vår personal genomgår kontinuerliga utbildningar från de flesta TV tillverkarna och tjänsteleverantörerna för att säkerställa en seriös och professionell installation. Eftersom det ständigt kommer ny teknik är detta något vi prioriterar högt.

Vi erbjuder installationstjänster för en bred variation av TV-apparater, inklusive LED, OLED, QLED och smart-TV-apparater från olika tillverkare.

Nej, vi levererar det nödvändiga monteringsmaterialet och verktyg för installationen. Våra installatörer tar med sig allt som krävs för att säkert montera din TV.

Absolut, vi strävar efter en ren och prydlig installation. Våra tekniker kan dölja kablar genom vägg-, golv- eller kabelkanaler om det önskas. Detta kan dock innebära extra kostnader beroende på omfattningen av kabelförberedelserna.

Vi erbjuder garanti för arbete. Dessutom är våra tjänster försäkrade för att täcka eventuella skador som kan uppstå under installationsprocessen. Det är dock extremt ovanligt att det händer något när vi installerar. Vi har inte ett enda fall på 10 år där det gått snett vid installationen.

Ja. Rutavdrag går att utnyttja så länge man betalar skatt i Sverige och att man inte använt upp hela avdraget.

Till privatpersoner kostar det 499:-/ timme efter rutavdrag. Ska den hängas upp på väggen har vi ett fast pris på 990:- efter rutavdrag. Framkörning 125:-. För företag kostar det 798:- / timme exkl. moms. Framkörning 100:- exkl. moms.

Att göra en standardinstallation av en TV inklusive hjälp att koppla på den på wifi till routern tar ca 1 timme. Ska den hängas upp på väggen tar det ca 2 timmar.

Toppen service!

Varför välja min IT-Support?

Hos oss får ni inte en ny person varje gång ni beställer hjälp som ska sätta sig in i ert ärede igen. Det spar du som kund både tid och pengar på.

thumb-up

Kunniga

Min IT-Support är experter inom teknik och behärskar alla aspekter av hemteknik, från datorer och TV till routrar, skrivare, och e-post. Vår kunskap gör vardagen smidigare och tryggare.

thumb-up

Pålitliga

Min IT-Support är din pålitliga partner för problemfri digital vardag. Vi erbjuder trygg IT-support för hemmet och kontoret, alltid redo att lösa dina tekniska utmaningar.

thumb-up

Trevliga

Den vänliga och trevliga IT-Hjälpen! Vi är inte bara experter på teknik, utan också trevliga och enkla att ha att göra med. Vi gör IT enkelt och trevligt. Välkommen till oss!

Vi expandrar

Orter där vi erbjuder teknikhjälp.

Vi befinner oss i en expansiv fas, och nu utvidgar vi vår efterfrågade teknikhjälp till nya orter. Vår expertis når nu ännu fler, med högkvalitativ support och lösningar.

sverige

Proffsig teknikhjälp

Den lilla firman med det stora hjärtat ❤️

Samma kompetenta personal vid eventuellt återbesök. Hos oss är det inte en ny person som kommer varje gång ni bokar hjälp och ni slipper förklara samma sak till flera olika tekniker.

Teknikhjälp i hemmet eller på kontoret när den är som bäst. Trygg och pålitlig support.

Bild på personal hos Min IT-Support.

Nöjda och glada kunder

Känslan när vi lämnar kunden med ett leende på läpparna är oslagbar. Ett kvitto på väl utfört arbete är återkommande kunder som rekommenderar oss till familj och vänner ✅ 👍

Några av våra samarbetspartners

Lenovo_logo
ASUS_Logo
Acer_Logo
HP_logo
Intel_logo
AMD_Logo
Proffsig IT-Support och Teknikhjälp i hemmet.

Vi erbjuder hjälp på bland annat följande orter:

Malmö, Limhamn, Lund, Trelleborg, Vellinge, Bunkeflo, Klagshamn, Skanör, Falsterbo, Skegrie, Höllviken, Åkarp, Lomma, Bjärred, Klågerup, Bara, Staffanstorp, Svedala, Skurup, Oxie, Hörby, Höör, Eslöv, Kristianstad, Stehag, Flyinge och Tollarp.