Hjälp med Boxer i Malmö och Lund samt stora delar av Skåne.

  • 4,9 av 5 i kundbetyg
  • Hjälp inom 2-48 h
  • Personlig service
Bild på logotyp från Boxer

Toppbetyg på Google! 4,9 av 5

thumb-up

Professionellt

support

Tryggt

g-check

Pålitligt

Hjälp med Boxer

Installation av TV , Internet och Telefoni

Vi är din pålitliga installatör när det kommer till hjälp med att installera Boxer TV, Bredband & Telefoni i Malmö, Lund och stora delar av Skåne. Det kan t.ex vara en ny tv box eller router från Boxer.

Högkvalitativ support och service för din TV som går långt utöver det förväntade

Vårt dedikerade team av erfarna tekniker är specialiserade på att erbjuda högkvalitativ support och service som går långt utöver det förväntade. Vi förstår vikten av att ha en väl fungerande och korrekt installerad TV i dagens digitala värld, och vi är fast beslutna att se till att din TV fungerar som den ska.

Vi värdesätter varje kund, och vår målsättning är att leverera hjälp på ett sätt som är både professionellt och tryggt. Vi är medvetna om att IT-frågor kan vara stressande och tidskrävande, och därför strävar vi alltid efter att göra hela processen så smidig som möjligt för dig.

Vi erbjuder hjälp och support med Boxer i bland annat Malmö, Limhamn, Lund, Trelleborg, Vellinge, Bunkeflo, Klagshamn, Skanör, Falsterbo, Skegrie, Höllviken, Åkarp, Lomma, Bjärred, Klågerup, Bara, Staffanstorp, Svedala, Skurup, Oxie, Hörby, Höör, Eslöv, Kristianstad, Stehag, Flyinge och Tollarp.

Vi erbjuder TV & Internet support på följande tjänsteleverantörer

Ofta ställda frågor om vår tjänst TV installation

Här besvarar vi vanliga frågor som våra kunder har angående vår tjänst TV installation.

Ja. Vår personal genomgår kontinuerliga utbildningar från de flesta TV tillverkarna och tjänsteleverantörerna för att säkerställa en seriös och professionell installation. Eftersom det ständigt kommer ny teknik är detta något vi prioriterar högt.

Vi erbjuder installationstjänster för en bred variation av TV-apparater, inklusive LED, OLED, QLED och smart-TV-apparater från olika tillverkare.

Nej, vi levererar det nödvändiga monteringsmaterialet och verktyg för installationen. Våra installatörer tar med sig allt som krävs för att säkert montera din TV.

Absolut, vi strävar efter en ren och prydlig installation. Våra tekniker kan dölja kablar genom vägg-, golv- eller kabelkanaler om det önskas. Detta kan dock innebära extra kostnader beroende på omfattningen av kabelförberedelserna.

Vi erbjuder garanti för arbete. Dessutom är våra tjänster försäkrade för att täcka eventuella skador som kan uppstå under installationsprocessen. Det är dock extremt ovanligt att det händer något när vi installerar. Vi har inte ett enda fall på 10 år där det gått snett vid installationen.

Ja. Rutavdrag går att utnyttja så länge man betalar skatt i Sverige och att man inte använt upp hela avdraget.

Till privatpersoner kostar det 499:-/ timme efter rutavdrag. Ska den hängas upp på väggen har vi ett fast pris på 990:- efter rutavdrag. Framkörning 125:-. För företag kostar det 798:- / timme exkl. moms. Framkörning 100:- exkl. moms.

Att göra en standardinstallation av en TV inklusive hjälp att koppla på den på wifi till routern tar ca 1 timme. Ska den hängas upp på väggen tar det ca 2 timmar.

google
star-rating

När yrkesstoltheten står i fokus...

Vi är stolta över våra recensioner på Goolge. De talar sitt tydliga språk 😃. Bli en nöjd kund du också och boka Teknikhjälp av oss på Min IT-Support!

  • Jag hade besök av Stefan från Min IT-Support idag som fixade mitt datorhaveri. En trevlig och ytterst kompetent och kunnig tekniker som byta disk, installerade Windows och räddade alla min dokument. Jag är en super nöjd kund och kommer garanterat att anlita er fler gånger. Många tack.

  • Mycket nöjd med Stefans hjälp, kunskap och förmåga att förklara på ett enkelt sätt! Tack så mycket.

  • Som flerårig kund hos Min IT-Support vet jag att mina problem åtgärdas så fort som det går. Och det blir bra.

  • Köpte ny Ipad av Henrik och fick hjälp med att föra över data från den gamla. Kunnigt, lugnt och vänligt utförde han arbetet. Kan varmt rekommendera Henrik!

  • Istället för nervösa sammanbrott när vi skulle skifta våra datorers operativ system från Window 7 till Window 10, sökte vi kontakt med Henrik som löste alla svårigheter med flyttning och även installation av ny dator smidigt och utan problem. Vi är mycket nöjda med Henriks arbete och service !

  • Kan verkligen rekommendera Min It Support,fackmässigt kunnande och trevligt bemötande.

Vi expandrar

Orter där vi erbjuder teknikhjälp.

Vi befinner oss i en expansiv fas, och nu utvidgar vi vår efterfrågade teknikhjälp till nya orter. Vår expertis når nu ännu fler, med högkvalitativ support och lösningar.

sverige
Proffsig teknikhjälp

Den lilla firman med det stora hjärtat ❤️

Samma kompetenta personal vid eventuellt återbesök. Hos oss är det inte en ny person som kommer varje gång ni bokar hjälp och ni slipper förklara samma sak till flera olika tekniker.

Teknikhjälp i hemmet eller på kontoret när den är som bäst. Trygg och pålitlig support.

Bild på personal hos Min IT-Support.

Nöjda och glada kunder

Känslan när vi lämnar kunden med ett leende på läpparna är oslagbar. Ett kvitto på väl utfört arbete är återkommande kunder som rekommenderar oss till familj och vänner ✅ 👍

Några av våra samarbetspartners

Lenovo_logo
ASUS_Logo
Acer_Logo
HP_logo
Intel_logo
AMD_Logo
Proffsig IT-Support och Teknikhjälp i hemmet.

Vi erbjuder hjälp på bland annat följande orter:

Malmö, Limhamn, Lund, Trelleborg, Vellinge, Bunkeflo, Klagshamn, Skanör, Falsterbo, Skegrie, Höllviken, Åkarp, Lomma, Bjärred, Klågerup, Bara, Staffanstorp, Svedala, Skurup, Oxie, Hörby, Höör, Eslöv, Kristianstad, Stehag, Flyinge och Tollarp.