bill

Prislista för Teknikhjälp

Alla priser är efter rutavdraget och exklusive eventuella produkter som t.ex väggfäste, kabellister mm. Vi tar betalt direkt på plats med kort eller företags Swish. Kvitto får ni direkt till er e-post adress.

Pris för privatkunder

Priser efter rutavdrag

Pris per timme hembesök
499:-
Kabeldragning /timme
399:-
Upphängning av 1 st TV på vägg*
990:-
Nedmontering av 1 st befintlig TV
249:-
Montering av kabellist
199:-
Personal Shopper
599:-
Framkörning (hela skåne)
125:-
Telefonsupport /15 minuter*
149:-

Pris för företag

Pris Exkl.moms

Pris per timme
798:-
Framkörning (hela skåne)
100:-
* Se ofta ställda frågor nedan.

Ofta ställda frågor

Att göra en standardinstallation av en router inklusive hjälp att koppla på olika enheter till routern tar ca 1 timme. Ska den hängas upp på väggen så tar det lite längre tid men absolut inte mer än 2 timmar.

Kabeldragning innebär ofta att vi är flera timmar på plats och ibland 2 man. Vi känner att det är mest rätt för kund att vi tar mindre betalt när vi får in fler fakturerbara timmar på en dag jämfört med när vi gör enstaka hembesök.

Vi gör ett hembesök för att berätta om tjänsten, går igenom vilket behov ni har, vilken budget ni har samt övriga önskemål.

För att kunna utnyttja rutavdrag måste det vara en hushållsnära tjänst, dvs att ett hembesök är nödvändigt.

Ja. Om tjänsten utförs i hemmet. Rutavdrag går att utnyttja så länge man betalar skatt i Sverige och att man inte använt upp hela avdraget.

Toppen service!

Varför välja min IT-Support?

Hos oss får ni inte en ny person varje gång ni beställer hjälp som ska sätta sig in i ert ärede igen. Det spar du som kund både tid och pengar på.

thumb-up

Kunniga

Min IT-Support är experter inom teknik och behärskar alla aspekter av hemteknik, från datorer och TV till routrar, skrivare, och e-post. Vår kunskap gör vardagen smidigare och tryggare.

thumb-up

Pålitliga

Min IT-Support är din pålitliga partner för problemfri digital vardag. Vi erbjuder trygg IT-support för hemmet och kontoret, alltid redo att lösa dina tekniska utmaningar.

thumb-up

Trevliga

Den vänliga och trevliga IT-Hjälpen! Vi är inte bara experter på teknik, utan också trevliga och enkla att ha att göra med. Vi gör IT enkelt och trevligt. Välkommen till oss!

Vi expandrar

Orter där vi erbjuder teknikhjälp.

Vi befinner oss i en expansiv fas, och nu utvidgar vi vår efterfrågade teknikhjälp till nya orter. Vår expertis når nu ännu fler, med högkvalitativ support och lösningar.

sverige

Proffsig teknikhjälp

Den lilla firman med det stora hjärtat ❤️

Samma kompetenta personal vid eventuellt återbesök. Hos oss är det inte en ny person som kommer varje gång ni bokar hjälp och ni slipper förklara samma sak till flera olika tekniker.

Teknikhjälp i hemmet eller på kontoret när den är som bäst. Trygg och pålitlig support.

Bild på personal hos Min IT-Support.

Nöjda och glada kunder

Känslan när vi lämnar kunden med ett leende på läpparna är oslagbar. Ett kvitto på väl utfört arbete är återkommande kunder som rekommenderar oss till familj och vänner ✅ 👍

Några av våra samarbetspartners

Lenovo_logo
ASUS_Logo
Acer_Logo
HP_logo
Intel_logo
AMD_Logo
Proffsig IT-Support och Teknikhjälp i hemmet.

Vi erbjuder hjälp på bland annat följande orter:

Malmö, Limhamn, Lund, Trelleborg, Vellinge, Bunkeflo, Klagshamn, Skanör, Falsterbo, Skegrie, Höllviken, Åkarp, Lomma, Bjärred, Klågerup, Bara, Staffanstorp, Svedala, Skurup, Oxie, Hörby, Höör, Eslöv, Kristianstad, Stehag, Flyinge och Tollarp.