Personal shopper tjänst inom hemelektronik.

  • Rådgivning
  • Inköp
  • Leverans
  • Installation
basket

Toppbetyg på Google! 4,9 av 5

100 % verifierat

Personal shopper

Hjälp med inköp av hemelektronik, leverans och installation

Det kan inte bli enklare än så här. Vi tar hand om allt! Från rådgivning och inköp till leverans och installation. Luta dig tillbaka och låt oss ta hand om beslut och det tekniska.

needle

Skräddarsytt

Vi är lyhörda inför ert behov och kommer med förslag baserade på budget, kunskap och prisvärdhet.

book-bookmark

Produktkunskap

Vi är specialiserade på hemelektronik och har djupgående kunskap om olika produkter, deras funktioner och prestanda.

time-clock

Spara tid

Att navigera bland olika elektronikprodukter kan vara överväldigande och tidskrävande. Vår personal shopper kan spara din tid.

magnifier

Koll på marknaden

Vi känner till alla fallgropar och vet vad produkten faktiskt är värd.

percent-sign

Rabatter

Vår personal shopper har tillgång till exklusiva erbjudanden, rabatter och produkter som kanske inte är allmänt tillgängliga för kunder.

delivery

Leverans och installation

Levererat och installerat! Blir inte enklare än så.

1. Expertis och Produktkunskap: Vår personal shopper är specialiserad på hemelektronik och har djupgående kunskap om olika produkter, deras funktioner och prestanda. Vi kan vägleda dig genom olika alternativ baserat på dina behov och preferenser.

2. Tidsbesparing: Att navigera bland olika elektronikprodukter kan vara överväldigande och tidskrävande. Vår personal shopper kan spara din tid genom att filtrera igenom utbudet och rekommendera de bästa alternativen som passar dina krav, vilket minskar behovet av att själv undersöka och jämföra produkter.

3. Skräddarsydda rekommendationer: Genom att förstå dina specifika önskemål och krav kan vi skräddarsy våra rekommendationer för att passa just dig. Vi tar hänsyn till faktorer som budget, märkespreferenser, specifika funktioner och önskad teknisk prestanda.

4. Vi har koll på marknaden: Ibland står det att en produkt är nedsatt i pris men i själva verket ska den inte kosta mer i förhållande till prestanda än vad den kostat tidigare. Vi känner till alla fallgropar och vet vad produkten faktiskt är värd.

5. Access till exklusiva erbjudanden och produkter: Genom vår mångåriga branschkunskap och relationer har vår personal shopper tillgång till exklusiva erbjudanden, rabatter och produkter som kanske inte är allmänt tillgängliga för kunder. Detta kan innebära att du får tillgång till produkter av hög kvalitet till förmånliga priser eller unika erbjudanden som inte är allmänt kända på marknaden.

6. Leverans och installation ingår: Genom att erbjuda leverans och installation som en del av personal shoppingtjänsten för hemelektronik förbättrar vi ytterligare kundupplevelsen. Helt enkelt en komplett lösning från val av produkter till levernas och färdig installation. Fokus på bekvämlighet och förtroende för dig som kund.

Vi samarbetar med de flesta elektronikkedjorna för att kunna erbjuda er bästa priset i förhållande till er budget och ert behov. Smidigt 😀 👍

Bild på Netonnet logotyp
Bild på Elgiganten logotyp
Bild på Power logotyp
Bild på Webhallen logotyp
Bild på Komplett logotyp
Bild på Inet logotyp
Bild på Kjell & Company logotyp
Bild på Apple logotyp

Ofta ställda frågor om vår tjänst Personal Shopper

Rådgivning, Prisjämförelse, inköp & Leverans

Absolut gör vi det! Det flesta väljer detta och betalar då det vanlig priset 499:-/timme efter rutavdraget. Alternativt om vi har ett fast pris på t.ex upphängning av TV på vägg så betalar ni det fasta priset.

Vi brinner för hemelektronik och har många års erfarenhet inom branchen. Vi vet när något är prisvärt och utgår alltid från en budget som vi kommer överens med kunden om. Ibland är ett erbjudande från de stora kedjorna inte ett erbjudande. Vi genomskådar det direkt eftersom vi vet vilken prestanda man ska förvänta sig för det givna priset.

Det kostar 599:- efter rutavdrag.

google
star-rating

När yrkesstoltheten står i fokus...

Vi är stolta över våra recensioner på Goolge. De talar sitt tydliga språk 😃. Bli en nöjd kund du också och boka Teknikhjälp av oss på Min IT-Support!

  • Jag hade besök av Stefan från Min IT-Support idag som fixade mitt datorhaveri. En trevlig och ytterst kompetent och kunnig tekniker som byta disk, installerade Windows och räddade alla min dokument. Jag är en super nöjd kund och kommer garanterat att anlita er fler gånger. Många tack.

  • Mycket nöjd med Stefans hjälp, kunskap och förmåga att förklara på ett enkelt sätt! Tack så mycket.

  • Som flerårig kund hos Min IT-Support vet jag att mina problem åtgärdas så fort som det går. Och det blir bra.

  • Köpte ny Ipad av Henrik och fick hjälp med att föra över data från den gamla. Kunnigt, lugnt och vänligt utförde han arbetet. Kan varmt rekommendera Henrik!

  • Istället för nervösa sammanbrott när vi skulle skifta våra datorers operativ system från Window 7 till Window 10, sökte vi kontakt med Henrik som löste alla svårigheter med flyttning och även installation av ny dator smidigt och utan problem. Vi är mycket nöjda med Henriks arbete och service !

  • Kan verkligen rekommendera Min It Support,fackmässigt kunnande och trevligt bemötande.

Vi expandrar

Orter där vi erbjuder teknikhjälp.

Vi befinner oss i en expansiv fas, och nu utvidgar vi vår efterfrågade teknikhjälp till nya orter. Vår expertis når nu ännu fler, med högkvalitativ support och lösningar.

sverige

Proffsig teknikhjälp

Den lilla firman med det stora hjärtat ❤️

Samma kompetenta personal vid eventuellt återbesök. Hos oss är det inte en ny person som kommer varje gång ni bokar hjälp och ni slipper förklara samma sak till flera olika tekniker.

Teknikhjälp i hemmet eller på kontoret när den är som bäst. Trygg och pålitlig support.

Bild på personal hos Min IT-Support.

Nöjda och glada kunder

Känslan när vi lämnar kunden med ett leende på läpparna är oslagbar. Ett kvitto på väl utfört arbete är återkommande kunder som rekommenderar oss till familj och vänner ✅ 👍

Några av våra samarbetspartners

Lenovo_logo
ASUS_Logo
Acer_Logo
HP_logo
Intel_logo
AMD_Logo
Proffsig IT-Support och Teknikhjälp i hemmet.

Vi erbjuder hjälp på bland annat följande orter:

Malmö, Limhamn, Lund, Trelleborg, Vellinge, Bunkeflo, Klagshamn, Skanör, Falsterbo, Skegrie, Höllviken, Åkarp, Lomma, Bjärred, Klågerup, Bara, Staffanstorp, Svedala, Skurup, Oxie, Hörby, Höör, Eslöv, Kristianstad, Stehag, Flyinge och Tollarp.