Hjälp med nätverk i Malmö och Lund samt stora delar av Skåne.

  • 4,9 av 5 i kundbetyg
  • Hjälp inom 2-48 h
  • Personlig service
hierarchy-53

Toppbetyg på Google! 4,9 av 5

thumb-up

Professionellt

support

Tryggt

g-check

Pålitligt

Hjälp med nätverk

Vi är din pålitliga partner när det kommer till hjälp med nätverk i Malmö, Lund och stora delar av Skåne. Oavsett om du är en privatperson som behöver snabb och pålitlig hjälp med ditt nätverk, eller ett små- eller medelstort företag som behöver skräddarsydda IT-lösningar, så är vi här för att underlätta din vardag.

Högkvalitativ support och service för ert nätverk som går långt utöver det förväntade

Vårt dedikerade team av erfarna tekniker är specialiserade på att erbjuda högkvalitativ support och service som går långt utöver det förväntade. Vi förstår vikten av att ha ett fungerande nätverk i dagens digitala värld, och vi är fast beslutna att se till att ditt nätverk är så stablit och säkert.

Vi värdesätter varje kund, och vår målsättning är att leverera hjälp på ett sätt som är både professionellt och tryggt. Vi är medvetna om att IT-frågor kan vara stressande och tidskrävande, och därför strävar vi alltid efter att göra hela processen så smidig som möjligt för dig.

För små och medelstora företag erbjuder vi skräddarsydda IT-lösningar som hjälper er att optimera era system och öka er produktivitet. Vi förstår vikten av att ha en stabil och säker IT-infrastruktur för att kunna fokusera på er kärnverksamhet.

Ofta ställda frågor om nätverk och internetanslutning

Här besvarar vi vanliga frågor som våra kunder har angående nätverk och internetanslutning. Vi erbjuder enkel och pålitlig hjälp för att säkerställa en stabil internetanslutning i ditt hem eller på ert kontor.

Ja. Vår personal genomgår kontinuerliga utbildningar inom nätverksteknik för att säkerställa en seriös och professionell installation. Efterom det ständigt kommer ny teknik är detta något vi prioriterar högt.

Ja. Vi utför kabeldragning. Läs mer om vår kabeldragningstjänst.

Till privatpersoner kostar det 499:-/ timme efter rutavdrag. Framkörning 125:-. För företag kostar det 798:- / timme exkl. moms. Framkörning 100:- exkl. moms.

Att göra en standardinstallation av en router inklusive hjälp att koppla på olika enheter till routern tar ca 1 timme. Ska den hängas upp på väggen så tar det lite längre tid men absolut inte mer än 2 timmar.

Ja. Rutavdrag går att utnyttja så länge man betalar skatt i Sverige och att man inte använt upp hela avdraget.

Svar: Om du saknar internetanslutning, börja med att kontrollera din router och modem. Se till att båda enheterna är ordentligt anslutna och att lamporna indikerar normal drift. Prova att starta om både router och modem. Om problemet kvarstår, kontrollera om andra enheter i hemmet har liknande problem eller om det är isolerat till en specifik enhet.

Det kan även vara tilldfälligt fel hos internetleveratören. Kontakta internetleverantören.

Svar: Om wifi-signalen är svag, placera routern på en central plats i hemmet. Se till att routern är fri från störningar från andra elektroniska enheter och kontrollera om det finns uppdateringar för routerens firmware. Du kan också överväga att installera ett mesh-system för att förstärka signalen i områden med svag täckning.

Hoppas dessa svar hjälper dig med routerinstallationen! Känner ni att ni inte vill ge er på att installera skrivaren själv är ni mycket välkommen att boka en tid med någon av våra tekniker, för en trygg och proffsig installation av er router .

Toppen service!

Varför välja min IT-Support?

Hos oss får ni inte en ny person varje gång ni beställer hjälp som ska sätta sig in i ert ärede igen. Det spar du som kund både tid och pengar på.

thumb-up

Kunniga

Min IT-Support är experter inom teknik och behärskar alla aspekter av hemteknik, från datorer och TV till routrar, skrivare, och e-post. Vår kunskap gör vardagen smidigare och tryggare.

thumb-up

Pålitliga

Min IT-Support är din pålitliga partner för problemfri digital vardag. Vi erbjuder trygg IT-support för hemmet och kontoret, alltid redo att lösa dina tekniska utmaningar.

thumb-up

Trevliga

Den vänliga och trevliga IT-Hjälpen! Vi är inte bara experter på teknik, utan också trevliga och enkla att ha att göra med. Vi gör IT enkelt och trevligt. Välkommen till oss!

Vi expandrar

Orter där vi erbjuder teknikhjälp.

Vi befinner oss i en expansiv fas, och nu utvidgar vi vår efterfrågade teknikhjälp till nya orter. Vår expertis når nu ännu fler, med högkvalitativ support och lösningar.

sverige
Proffsig teknikhjälp

Den lilla firman med det stora hjärtat ❤️

Samma kompetenta personal vid eventuellt återbesök. Hos oss är det inte en ny person som kommer varje gång ni bokar hjälp och ni slipper förklara samma sak till flera olika tekniker.

Teknikhjälp i hemmet eller på kontoret när den är som bäst. Trygg och pålitlig support.

Bild på personal hos Min IT-Support.

Nöjda och glada kunder

Känslan när vi lämnar kunden med ett leende på läpparna är oslagbar. Ett kvitto på väl utfört arbete är återkommande kunder som rekommenderar oss till familj och vänner ✅ 👍

Några av våra samarbetspartners

Lenovo_logo
ASUS_Logo
Acer_Logo
HP_logo
Intel_logo
AMD_Logo
Proffsig IT-Support och Teknikhjälp i hemmet.

Vi erbjuder hjälp på bland annat följande orter:

Malmö, Limhamn, Lund, Trelleborg, Vellinge, Bunkeflo, Klagshamn, Skanör, Falsterbo, Skegrie, Höllviken, Åkarp, Lomma, Bjärred, Klågerup, Bara, Staffanstorp, Svedala, Skurup, Oxie, Hörby, Höör, Eslöv, Kristianstad, Stehag, Flyinge och Tollarp.