Hjälp med BankID i Malmö och Lund samt stora delar av Skåne.

  • Professionellt
  • Tryggt
  • Pålitligt
mobile-card

Toppbetyg på Google! 4,9 av 5

Hjälp med BankID

Vi är din pålitliga partner när det kommer till hjälp med BankID i Malmö, Lund och stora delar av Skåne. Oavsett om du är en privatperson som behöver snabb och pålitlig hjälp med ditt BankID, eller ett små- eller medelstort företag som behöver avancerad hjälp med att sätta upp ett nätverk, är vi här för att underlätta din vardag.

Högkvalitativ hjälp med installation BankID som går långt utöver det förväntade

Vårt dedikerade team av erfarna tekniker är specialiserade på att erbjuda högkvalitativ support och hjälp med er BankID som går långt utöver det förväntade. Vi förstår vikten av att ha ett fungerande BankID i dagens digitala värld, och vi är fast beslutna att se till att göra en säker installation av BankID.

Vi värdesätter varje kund, och vår målsättning är att leverera hjälp på ett sätt som är både professionellt och tryggt. Vi är medvetna om att IT-frågor kan vara stressande och tidskrävande, och därför strävar vi alltid efter att göra hela processen så smidig som möjligt för dig.

För små och medelstora företag erbjuder vi skräddarsydda IT-lösningar som hjälper er att optimera era system och öka er produktivitet. Vi förstår vikten av att ha en stabil och säker IT-infrastruktur för att kunna fokusera på er kärnverksamhet.

Ofta ställda frågor om BankID

Här besvarar vi vanliga frågor som våra kunder har angående BankID. Vi erbjuder enkel och pålitlig hjälp för att säkerställa en säker installation av BankID i hemmet.

Svar: BanID är en digital identifikationsmetod som används för säkra inloggningar och transaktioner hos banker och andra finansiella institutioner. Det är en viktig säkerhetsåtgärd för att skydda dina banktransaktioner och personuppgifter online.

Svar: För att installera BanID behöver du ladda ner och installera den officiella appen från din banks webbplats eller från appbutiken för din enhet (till exempel App Store för iOS eller Google Play för Android). Följ sedan instruktionerna för att registrera dig och verifiera din identitet.

Svar: BanID-appen stöds vanligtvis på de flesta moderna smartphones och surfplattor med iOS (Apple) eller Android-operativsystem. Det är viktigt att använda en enhet med uppdaterat operativsystem för att säkerställa full kompatibilitet.

Svar: BanID kostnadsfritt för privatpersoner att använda. Däremot kan det finnas kostnader eller avgifter relaterade till din banks specifika tjänster och transaktioner som du utför genom BanID. Kontrollera med din bank för eventuella avgifter som kan gälla.

Svar: BanID är utformat med flera säkerhetslager för att skydda din identitet och dina transaktioner. För att öka säkerheten bör du använda enhetslås, starka lösenord och undvika att dela dina inloggningsuppgifter. Om du misstänker att ditt konto är komprometterat bör du omedelbart kontakta din bank för att rapportera incidenten och få vägledning om nästa steg att vidta.

Svar: Ja. Vi följer branchens standard för BankID installation och vi kommer aldrig att se eller fråga om vilket lösenord ni väljer. Ni kan vara trygga och säkra med oss.

Att installera BankID kostar 499:-/ timme efter rutavdrag. Framkörning 125:-.

Tiden det tar för att installera BankID är normalt 1 timme. När ni bokar hjälp med oss så är det viktigt att ni har beställt BankID från banken innan.

Normalt när man anlitar en hantverkare så betalar man för servicebil + framköning och då står den servicebilen hos kunden hela dagen. Våra besök är ofta kortare så vi kör till flera kunder på en dag. Det gör att det blir en lägre kostnad för varje enskild kund. Vi har endast en framkörningskostnad. Vi har ingen kostnad för servicebil. Företag som bakar in framkörningen i rutavdraget och skriver att priset är inklusive resa bryter mot lagen och reglerna som skatteverket har satt upp.

Behöver ni hjälp med att installera BankID är ni självklart mycket välkommen att boka en tid med någon av våra tekniker, för en trygg och proffsig installation av ert BankID .

Toppen service!

Varför välja min IT-Support?

Hos oss får ni inte en ny person varje gång ni beställer hjälp som ska sätta sig in i ert ärede igen. Det spar du som kund både tid och pengar på.

thumb-up

Kunniga

Min IT-Support är experter inom teknik och behärskar alla aspekter av hemteknik, från datorer och TV till routrar, skrivare, och e-post. Vår kunskap gör vardagen smidigare och tryggare.

thumb-up

Pålitliga

Min IT-Support är din pålitliga partner för problemfri digital vardag. Vi erbjuder trygg IT-support för hemmet och kontoret, alltid redo att lösa dina tekniska utmaningar.

thumb-up

Trevliga

Den vänliga och trevliga IT-Hjälpen! Vi är inte bara experter på teknik, utan också trevliga och enkla att ha att göra med. Vi gör IT enkelt och trevligt. Välkommen till oss!

Vi expandrar

Orter där vi erbjuder teknikhjälp.

Vi befinner oss i en expansiv fas, och nu utvidgar vi vår efterfrågade teknikhjälp till nya orter. Vår expertis når nu ännu fler, med högkvalitativ support och lösningar.

sverige

Proffsig teknikhjälp

Den lilla firman med det stora hjärtat ❤️

Samma kompetenta personal vid eventuellt återbesök. Hos oss är det inte en ny person som kommer varje gång ni bokar hjälp och ni slipper förklara samma sak till flera olika tekniker.

Teknikhjälp i hemmet eller på kontoret när den är som bäst. Trygg och pålitlig support.

Bild på personal hos Min IT-Support.

Nöjda och glada kunder

Känslan när vi lämnar kunden med ett leende på läpparna är oslagbar. Ett kvitto på väl utfört arbete är återkommande kunder som rekommenderar oss till familj och vänner ✅ 👍

Några av våra samarbetspartners

Lenovo_logo
ASUS_Logo
Acer_Logo
HP_logo
Intel_logo
AMD_Logo
Proffsig IT-Support och Teknikhjälp i hemmet.

Vi erbjuder hjälp på bland annat följande orter:

Malmö, Limhamn, Lund, Trelleborg, Vellinge, Bunkeflo, Klagshamn, Skanör, Falsterbo, Skegrie, Höllviken, Åkarp, Lomma, Bjärred, Klågerup, Bara, Staffanstorp, Svedala, Skurup, Oxie, Hörby, Höör, Eslöv, Kristianstad, Stehag, Flyinge och Tollarp.